Mitä tänään ruokapöytään? Suositussa arkiruokahitti-juttusarjassamme nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita arkiruokaohjeita. Kapen nakkikeittoa kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Mitä ruokaa tänään syötäisiin? Arkena ja kesälomallakin moni kaipaa kotikeittiöönsä mahdollisimman sujuvaa ruoanlaittoa. Arkiruokaohjeelta toivotaan ennen kaikkea nopeutta ja helppoutta.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta. Reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejäkin. Ota testiin esimerkiksi tämä Kari Aihisen fetasalaatti, perinteinen ja helppo kanaviillokki , puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Henri Alénin mahtava uunilohi.
Nakkikeitto Kapen tapaan: Ylivoimainen!
Nakkikeitto on yksi suomalaisten arkiruokien klasikkoista. Perinteisen nakkikeiton valmistamiseen ei tarvita mitään sen ihmeellisempää. Tästä tavallisesta arkiruoasta voi kuitenkin saada entistä parempaa keittiömestari Kari "Kape" Aihisen luottoraaka-aineella.
Aihinen valmisti "ylivoimaista nakkikeittoa" Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennella kaudella vuonna 2020. Kapen nakkikeiton makua syventää joukkoon sujautettu sulatejuusto.
– Laita sinne puolet Koskenlaskijasta. Keitto muuttuu pehmeämmäksi, täyteläisemmäksi ja vähän paksummaksi, Aihinen neuvoi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.
Kun Kaappaus keittiössä -ohjelmaan osallistuenet Salla ja Valtteri maistoivat Aihisen tekemää nakkikeittoa tuunauksen jälkeen, nuoren parin ilmeet kertoivat kaiken oleellisen.
– Onko tämä Valtteri taivaallista vai ylivoimaista? Se ilme teidän kasvoilla kun maistoitte sitä (keittoa), maksan siitä ilomielin kaksi euroa, Aihinen totesi viitaten sulatejuustolisään keitossa.
– Ylivoimaista, totesi Valtteri nakkikeitosta.