Nakkikeitto on klassinen arkiruoka. Kari Aihisen "ylivoimaisessa nakkikeitossa" on yksi salainen raaka-aine, jonka nimeen kokki vannoo.
Joko olet kuullut keittiömestari Kari Aihisen nakkikeitosta? Aihinen valmisti "ylivoimaista nakkikeittoa" Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennella kaudella vuonna 2020. Kapen nakkikeiton resepti on yksi MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston suosituimmista edelleen.
Mikä tästä nakkikeitosta sitten tekee niin hyvän, että sitä voi kutsua ylivoimaiseksi?
Ylivoimaisen nakkikeiton salainen raaka-aine: Sulatejuusto
Kapen nakkikeiton makua syventää joukkoon sujautettu sulatejuusto.
– Laita sinne puolet Koskenlaskijasta. Keitto muuttuu pehmeämmäksi, täyteläisemmäksi ja vähän paksummaksi, Aihinen neuvoi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.
Kun Kaappaus keittiössä -ohjelmaan osallistuenet Salla ja Valtteri maistoivat Aihisen tekemää nakkikeittoa tuunauksen jälkeen, nuoren parin ilmeet kertoivat kaiken oleellisen.
– Onko tämä Valtteri taivaallista vai ylivoimaista? Se ilme teidän kasvoilla kun maistoitte sitä (keittoa), maksan siitä ilomielin kaksi euroa, Aihinen totesi viitaten sulatejuustolisään keitossa.
– Ylivoimaista, totesi Valtteri nakkikeitosta.