Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Arkiruokahitti! Natalian helppo pasta sai käsittämättömän suosion: "Mahdotonta mokata"

1:26img
Julkaistu 19.04.2021 08:13

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Arkiruokahitti-juttusarjassa esitellään MTV Uutisten Makuja-ruokasivun suosituimpia arkiruokaohjeita. Oletko sinä jo kokeillut tätä hittipastaa?

Arkena moni kaipaa kotikeittiöönsä mahdollisimman sujuvaa ruoanlaittoa. Arkiruokaohjeelta toivotaan ennen kaikkea nopeutta ja helppoutta. Moni toivoo myös, että päivän kokatusta ruoasta riittäisi annokset myös seuraavalle päivälle, jottei jatkuvasti tarvitse laittaa ruokaa. 

Lue myös: Yllättävä Suomi-ruoka päätyi myyntiin Italian Lidliin: "Vähän kuin myisi hiekkaa Saharaan"

MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita. Reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejäkin. 

Kevään 2020 hittipasta – jos et vielä testannut, testaa nyt!

kikherne pasta limonello Natalia Salmela 2

Pasta limonello.

White Trash Disease -blogistaan tunnettu lifestylevaikuttaja, yrittäjä ja Satokausikalenterin toimitusjohtaja Natalia Salmela jakoi viime keväänä Instagram-seuraajilleen pastareseptin, josta muodostui nopeasti suuri hitti. Kyseessä oki poikkeusolosuhteisiin sovellettu pasta limonello -ohje, joka valmistui näppärästi vaikka niistä kaappiin hamstratuista säilykkeistä.

– Jaoin kikherne limonellon reseptin Instagram-sivuillani ja se sai neljässä päivässä yli 700 000 näyttökertaa, Salmela kertoi tuolloin MTV:lle.

Mikä pasta limonellosta sitten tekee erityisen hyvän ja hittipotentiaalisen? Salmelan mukaan sen salaisuus piilee kastikkeessa käytettävässä turkkilaisessa jogurtissa, joka on naiselle itselleen tärkeä raaka-aine lähes ruoassa kuin ruoassa.

Reseptiä voi myös varioida loputtomasti. Pastan voi tehdä kikherneiden sijaan kanalla, tofulla tai vaikka pavuilla.

– Tätä pastaa on mahdotonta mokata, Salmela totesi.

Katso resepti: Pasta Limonello – Natan helppo hittipasta, jota ei voi mokata

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto