Julkaistu
Pasta Limonello valmistuu todella helposti ja siinä voi käyttää proteiinia esimerkiksi broileria, tofua tai kikherneitä. Tässä Natalia Salmelan hitiksi nousseessa pasta limonellossa maistuvat kikherneet.
Ainekset
- Pastaa, esim. spagettia (2 hengen annos )
- 1 prk kikherneitä
- muutaman sentin pätkä inkivääriä
- 1/2 sitruuna
- 2 rkl hunajaa
- 1/2 rkl kurkumaa
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- voita paistamiseen
- suolaa & pippuria
- parmesaania
- korianteria
Valmistusohje
Pasta Limonello valmistuu näin:
- Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Lisää pannulle voi, raastettu inkivääri, hunaja, kurkuma sekä soijakastike ja kuullota hetken. Lisää kikherneet.
- Raasta pannulle sitruunan kuori ja purista puolikkaan sitruunan mehu. Lisää valmis pasta. Lisää lopussa jogurtti, älä kypsennä enää. Sekoita.
- Tarjoile raastetun parmesaanin ja korianterin kanssa. Rouhi päälle mustapippuria.
Resepti ja kuva: Natalia Salmela, WTD.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Kurpitsapiiras
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras