Lihamureke on helppo arkiruoka, joka maistuu yleensä koko perheelle. Popsugar selvitti, miten huippukokit tuunaavat lihamurekkeesta maailman parhaan. Poimi vinkit talteen!
Fetaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja
Giada De Laurentiis piristää perinteistä lihamureketta fetajuustolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla, joiden kanssa sopivat hyvin myös muut italialaiset mausteet, kuten valkosipuli ja persilja.
Tulista makkaraa
Chrissy Teiden vinkkaa kruunaamaan murekkeen makkaralla. Tulinen, esimerkiksi italialaistyyppinen makkara tuo lihamurekkeeseen jauhetun lihan rinnalle rutkasti lisää makua. Jos italialaisia makkaroita on hankala löytää, espanjalaista chorizoa löytyy usein pienemmistäkin ruokakaupoista.
Pekonia ympärille
Pekoni kruunaa lähes kaikki ruoat, niin myös lihamurekkeen. Ree Drummond vinkkaa käärimään paketillisen pekonia lihamurekkeen ympärille tuomaan murekkeeseen lisää makua ja mehukkuutta.
Ilmakuivattua kinkkua ja pinaattia
Lihamurekkeeseen sopivat erilaiset täytteet, kuten Välimerellisiä makuja tuovat Mario Batalin vinkin mukaan ilmakuivattu kinkku ja pinaatti. Lisää joukkoon myös raastettua pecorinojuustoa, niin makuelämys on taattu!
Lähde: Popsugar