Bloggari teki maailmaa mullistavan huomion paprikoista – somessa kohistaan: "Miksi tätä ei opeteta koulussa?"
Kymmenet tuhannet somekäyttäjät ovat osoittaneet hämmennyksensä saatuaan tietää, että punaiset, keltaiset ja vihreät paprikat ovat itse asiassa yksi ja sama lajike.
VIDEO: Näin pidät salaatin tuoreena pidempään!
Keskustelun paprikoiden ympärillä aloitti lifestylebloggari Amy, joka paljasti vihannekseen liittyvän hämmentävän tiedon Twitterissä.
– Okei, sain juuri tietää, että vihreät paprikat muuttuvat keltaisiksi, keltaiset oransseiksi ja sitten punaisiksi. Kaikki ovat itse asiassa samoja paprikoita, vain eri kypsyysvaiheissa. Maailmani mullistui, nainen kirjoitti twiitissään.
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.
– Tämän vuoksi punaiset ovat makeimpia, sillä ne ovat kaikista kypsimpiä, nainen lisää.
Paprikat eivät muuta väriään jääkaapissa
Nainen ei selvästikään ollut ainoa, joka ei tätä hämmentävää faktaa tiennyt. Amyn twiitti on nimittäin kerännyt lyhyessä ajassa satojatuhansia tykkäyksiä ja kommentteja, joissa paprikoihin liittyvää tietoa hämmästellään. Tietoa on jopa kuvailtu paprikoihin liittyväksi valaistumiseksi.
LUE MYÖS: Mies tilasi sieni-pekonivoileivän – lopputulokselle ei voi muuta kuin nauraa: ”Tämä ei ole vitsi"
– Miksi tätä ei opeteta koulussa? eräässä kommentissa todetaan.
Mutta jos nyt ajattelet, että kitkerä vihreä paprika muuttuisi jääkaapissa punaiseksi kuin taikaiskusta, joudut pettymään.
Paprikat eivät nimittäin kypsy enää jääkaapissa, sillä lehtivihreän hajoamisesta johtuva värinmuutos tapahtuu pääasiassa paprikapensaassa.
Lähde: TheSun
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa