Suurena hampurilaisen ystävänä tunnettu kokki Akseli Herlevi paljastaa kolme tärkeintä asiaa, joita hampurilaisen valmistukseen liittyy.
Naughty BRGR -ravintoloitsija ja kokki Akseli Herlevi vieraili Huomenta Suomen lähetyksessä kertomassa, mitkä asiat tekevät hampurilaisesta hyvän.
– Ensinnäkin pihvi, sen täytyy olla lihasta tehty, ei mistään kalvoista tai jänteistä. Sen pitää olla laadukasta ja sopivan karkeaksi jauhettua, jotta se purtaessa murenee suuhun. Ja rasvaa pitää olla paljon, jotta se on mehevä, pian Subilla alkavaa Burgerimies-ohjelmaa tähdittävä Herlevi luettelee.
Toisena tärkeänä seikkana mies mainitsee sämpylän, jota ilman burgeria ei olisi olemassa. Sämpylän tulee olla pehmeä ja hyvin paahdettu, sellainen, että burgerin syöminen onnistuu ilman suurempaa sotkua.
– Kolmas asia ovat mausteet ja se makumaailma, mikä hampurilaisen väliin laitetaan, Herlevi toteaa ja lisää, että makumaailman suhteet mahdollisuudet ovat rajattomat. Makuja hampurilaiseen voi tuoda niin Koreasta, Yhdysvalloista kuin Lapistakin.