Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Graavilohesta parempaa: Kati vinkkaa neljä helppoa kikkaa

0:49img
KATSO VIDEO: Parempaa graavilohta! Kurkkaa neljä helppoa vinkkiä maustamiseen.
Julkaistu 30.06.2023 09:54

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Nappaa vinkit graavilohen maustamiseen. 

Suomalaiset rakastavat lohta eri muodoissaan ja yksi ikisuosikki on tietysti graavilohi. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa nyt, miten graavilohta saa tuunattua entistä maukkaammaksi. 

– Graavilohi on tyylikäs tarjottava milloin tahansa. Voit tuunailla makumaailmaa eri tavoin. Tässä muutama helppo ja hauska vaihtoehto, Kati neuvoo.

Graavilohta voi maustaa esimerkiksi erilaisilla hedelmillä tai valmiilla kastikkeilla. Liian kiireessä tätä kalalisuketta ei kuitenkaan kannata valmistaa.

– Anna kalan maustua mielellään 1–2 vuorokautta ennen tarjoilua.

Katso videolta jutun yltä vinkit graavilohen maustamiseen ja nappaa ohje: Graavilohi nejällä tapaa – helppo keino saada kalasuosikista entistä parempaa!

Lue myös: Kuinka hyvin tunnistat suomalaisia kaloja? Testaa tietämyksesi!

Lue myös: Todella helppo ja nopea valmistustapa lohelle: "Pinta saa paahteista makua ja rapeutta"

Tuoreimmat aiheesta

Kala