Pistaasihummus
Julkaistu
Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen jakavat ohjeen helppoon ja häkellyttävän hyvään hummukseen.
- Aktiivinen valmistusaika: 10min
- Kokonaisvalmistusaika: 10min
- Ruokavalio: Maidoton, Gluteeniton, Vegaaninen
Ainekset
- 1 dl suolattuja pistaasipähkinöitä
- 1 tetra (n. 380 g ) kikherneitä
- 1 dl tuoretta korianteria, pinaattia tai lehtipersiljaa
- 1 dl vettä
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 limen mehu
- 1 rkl tahinia
- 1 tl garam masala -mausteseosta
- ipaus suolaa ja mustapippuria
- (Koristeeksi 1 rkl granaattiomenan siemeniä ja yrttejä)
Valmistusohje
- Valuta kikherneet siivilän läpi ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Lisää kaikki hummuksen ainekset sekoituskulhoon ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi
tahnaksi. Maista ja mausta tarvittaessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa