Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pistaasihummus

pistaasihummus foodbytwins 1
Helppo pistaasihummus on herkullinen lisuke.Foodbytwins
Julkaistu 10.10.2024 10:21

MTV LIFESTYLE

Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen jakavat ohjeen helppoon ja häkellyttävän hyvään hummukseen.

Ainekset

  • 1 dl suolattuja pistaasipähkinöitä
  • 1 tetra (n. 380 g ) kikherneitä
  • 1 dl tuoretta korianteria, pinaattia tai lehtipersiljaa
  • 1 dl vettä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 limen mehu
  • 1 rkl tahinia
  • 1 tl garam masala -mausteseosta
  • ipaus suolaa ja mustapippuria
  • (Koristeeksi 1 rkl granaattiomenan siemeniä ja yrttejä)

Valmistusohje

  1. Valuta kikherneet siivilän läpi ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Lisää kaikki hummuksen ainekset sekoituskulhoon ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi
    tahnaksi. Maista ja mausta tarvittaessa.

Tuoreimmat aiheesta

Tahnat