Pistaasihummus

pistaasihummus foodbytwins 1
Helppo pistaasihummus on herkullinen lisuke. Foodbytwins

Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen jakavat ohjeen helppoon ja häkellyttävän hyvään hummukseen.

Ainekset

  • 1 dl suolattuja pistaasipähkinöitä
  • 1 tetra (n. 380 g ) kikherneitä
  • 1 dl tuoretta korianteria, pinaattia tai lehtipersiljaa
  • 1 dl vettä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 limen mehu
  • 1 rkl tahinia
  • 1 tl garam masala -mausteseosta
  • ipaus suolaa ja mustapippuria
  • (Koristeeksi 1 rkl granaattiomenan siemeniä ja yrttejä)

Valmistusohje

  1. Valuta kikherneet siivilän läpi ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Lisää kaikki hummuksen ainekset sekoituskulhoon ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi
    tahnaksi. Maista ja mausta tarvittaessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!