Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hans Välimäen täydelliset hampurilaispihvit: Älä käytä tällaista lihaa!

hampurilainen,-huomenta-suomi
Kahden huippukokin neuvoilla valmistat takuulla makoisat juhannusburgerit.Shutterstock
Julkaistu 17.06.2014 17:45

MTV LIFESTYLE

Hampurilaisia ei aina tarvitse tehdä samalla tavalla. Huippukokki Hans Välimäki ja Jaakko Sorsa vierailivat Huomenta Suomen Makuja-osiossa. Miehet valmistivat maistuvia burgereita uudella tavalla.

Juhannuksena saa rentoutua hyvän ruoan ääressä. Huomenta Suomen Makuja-osiossa kaksi huippukokkia valmistivat herkullisia burgereita. Hans Välimäen ja Jaakko Sorsan ohjeilla sinäkin voit valmistaa herkulliset burgerit juhannusjuhliin.

Vääränlaista lihaa käyttämällä saattaa hampurilaispihvistä tulla hieman liian kuiva. Välimäki neuvookin, kuinka saa aikaiseksi täydellisen hampurilaispihvin. Videon katsomalla pääset mukaan näihin huikeisiin burgerisaloihin!

– Suurin virhe, mitä burgereita syödessä voi tehdä, on se, että lähdetään purkamaan se osiin, Välimäki kertoo.

7:00img

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa

Tuoreimmat aiheesta

Hans Välimäki