Juhannuksena voi herkutella hyvin mielin vaikkapa itsetehdyillä hampurilaisilla, jos perinneherkut eivät ole mieleen. Poimi vinkit terveellisten ja herkullisten hampurilaisten valmistamiseen!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen huomauttaa, että hampurilaisia ei kannata pelätä epäterveellisinä, kun raaka-aineet on valittu huolella.
– Burgeri on hyvin tehtynä kaikkea muuta kuin epäterveellistä, mutta maku silti täydellistä. Olen koulinut itseäni hissukseen burgerin salaisuuksien sisään ja alkanut ymmärtää, mistä yksinkertainen täydellisyys muodostuu, Kinnunen kirjoittaa.
Vaikkapa juhannuspäivänä valmistettavia burgereita varten bloggaaja kokosi yhteen joukon hampurilaisreseptejä, joilla valmistuvat burgerit joka makuun.
– Burgeri on yksinkertaisuudessaan rajoittamaton maaperä, mutta sitä pitää vaalia huolella. Keräsin yhteen kaikki burgerireseptini, joista löytyy varmasti suosikki joka lähtöön ja ruokavalioon, Kinnunen toteaa.