Harrin helppo ohje: "Resepti elämäsi parhaaseen caesarsalaattiin"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen caesarsalaatti 0:53 Näin valmistuu Harri Syrjäsen caesarsalaatti
Videolla Harri näyttää salaatin työvaiheet.

Kesäkuumalla maistuu raikas salaatti. Tällä salaattiohjeella Harri Syrjänen lupailee "elämäsi parasta" caesarsalaattia.

Kokkisodan kaikki kaudet näet mtv-palvelusta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta mtv-palvelusta!

MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen on tuttu Instagram-tilillään jakamistaan erilaisista yhden kasarin one pot -pastaresepteistä. Oletko jo testannut vaikkapa tätä savulohipastaa tai seksihelteisiin sopivaa huli huli -kanaa? Usein ilman paitaa syntyvät reseptivideot ovat nousseet hitiksi seuraajien keskuudessa. 

Pastavinkkien lisäksi Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on vinkannut seuraajilleen myös keittoreseptejä, mutta hiljattain kokki esitteli kesäkuumille sopivan salaattivinkkinsä.

– Tässä resepti sun elämäsi parhaaseen caesarsalaattiin. Yksinkertaiset raaka-aineet, helppo valmistaa ja makua paljon. Toimii sellaisenaan tai päälle voi grillaa esimerkiksi pihvin, broiskua tai jotain fisua, kokki ylistää ohjettaan Instagram-julkaisussaan.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti caesarsalaatti valmistuu!

Katso resepti tästä: Harri Syrjäsen caesarsalaatti

caesar_kamat
Näillä ainesosilla valmistat "elämäsi parhaan" caesarsalaatin.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.