Harri pisti supersuositun kanaruoan uuteen uskoon – somessa innostuttiin: "Mä haluun tota NYT"
Tv-kokki Harri Syrjäsen pastaversio kanaa tikka masalasta valmistuu yhdessä kasarissa. Yllä olevalta videolta näet, kuinka ruoka valmistuu!
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki, Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä.
Syrjänen on kehitellyt muun muassa huli huli -kanan one pot -version, "kiihottavan" savulohipastan sekä lohi-avokadopastan. Aiemmin vinkkasimme myös syksyn sienisatoa hyödyntävästä kantarelli-pekonipastasta sekä hirvittävän hyvästä riistapastasta.
Nyt Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kuitenkin tehtaillut oman versionsa erityisesti intialaisten ravintoloiden suosikkiruoasta, kanaa tikka masalasta, jonka alkuperämaasta kovasti kiistellään. Intialaiseksi monen mieltämä ruoka onkin joidenkin tarinoiden mukaan syntynyt Skotlannin Glasgow'ssa.
Yhden kasarin pastaruoaksi muokattu versio on kokki Syrjäsen mukaan lempeän tulinen ruoka, joka sopii täydellisesti kylmenevään syksyyn.
– Villasukat jalkaan ja keittiöön, kokki ohjeistaa tuoreessa julkaisussaan.
Katso resepti: Harri Syrjäsen tikka masala -kanapasta
Yksi yksityiskohta kokkausvideossa herätti huomion
Resepti herätti kiinnostusta kokin Instagram-seuraajissa.
– Mä haluun tota NYT, ilmoitti eräs kommentoija.
– Yes, kokeiluun, totesi toinen.
Itse reseptin lisäksi moni kommentoija on kuitenkin kiinnittänyt huomiota Syrjäsen julkaisemaan videoon, jossa kokki kokkaa tikka masalaansa ilmeisen vähissä vaatteissa. Videon voit katsoa yltä!
Syrjästä verrattiin muun muassa Alaston kokki -ohjelmasta tunnettuun Jamie Oliveriin.
– Mitähän Jamie tuumais tästä Alastoman kokin suomalaisversiosta, naureskeli eräs kommentoija.
– Huh! Suomen kuumin kokki. Kokeiluun menee, kommentoi toinen.
– Meinas mennä aamukahvit väärään kurkkuun, tunnusti kolmas.
Katso Kokkisodan koko 5. kausi mtv-palvelussa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Kurpitsapiirakka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan