Tätä puolessa tunnissa valmistuvaa pastaa Harri Syrjänen suosittelee äitienpäivään – yhtä raaka-ainetta kokki ylistää: "Edullista ja monipuolinen käyttää"
Äitienpäivään sopiva parsapasta syntyy helposti tv-kokin ohjeella.
Kokkisodan kaikki kaudet näet mtv-palvelusta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta mtv-palvelusta!
MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen jakoi pitkin viime vuotta Instagram-tilillään erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä, kuten tämän savulohipastan. Usein ilman paitaa syntyvät reseptivideot ovat nousseet hitiksi seuraajien keskuudessa.
Tänä vuonna tv-kokki on jakanut pastavinkkien lisäksi myös keittoreseptejä, mutta äitienpäivän kunniaksi Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen suosittelee jälleen maukasta pastaa. Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti äitienpäivään sopiva parsa-pekonipasta valmistuu!
– Hyvää äitienpäivää kaikille. Tää uusin one pot valmistuu puolessa tunnissa ja ei tarvitse huhkia keittiössä koko päivää. Silti mausta ei tarvitse tinkiä, hurmaa herkullisuudellaan jokaisen äidin, kokki vakuuttaa Instagram-julkaisussaan.
Katso resepti: Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta
"Edullista ja monipuolinen käyttää"
Syrjänen iloitsee julkaisussaan Suomen kesän olevan parasta aikaa.
– Parsojen ilmestyttyä kauppoihin tietää alkaa odotteleen kesää ja tuoreita kotimaisia kasviksia. Arvostan parsaa raaka-aineena korkealle. Se on joskus ollut luksustuote, mutta nykyään varsin edullista ja monipuolinen käyttää, kokki vinkkaa Instagramissa.
Lue myös: Ylivoimainen niksi parsan valmistukseen – testaa Virpin taktiikkaa: Parantaa makua huomattavasti!
Katso myös vinkki parsan kypsennykseen:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät