Pehmeiden juustojen leikkaaminen on usein suuri haaste, sillä juusto tarttuu helposti kiinni veitseen. Kokeile helppoa kikkaa, joka ratkaisee tämän ongelman!
Esimerkiksi valkohomejuuston tai vuohenjuuston leikkaaminen voi olla sotkuista puuhaa, sillä juustot ovat niin pehmeitä. Oikeilla apuvälineillä pehmeistäkin juustoista on mahdollista leikata siistejä paloja, joita kehtaa tarjoilla vieraillekin.
Unohda juustoveitsi tyystin
Moni yrittää leikata hyvinkin pehmeitä tai murtuvia juustoja veitsellä, vaikka näin ei välttämättä kannattaisi tehdä. Ottamalla avuksi siiman tai hammaslangan voi sitä vastoin onnistua leikkaamaan juustot hämmästyttävän siististi.
Siima tai hammaslanka on tärkeää pitää juustoa leikattaessa kireänä ja lisäksi on hyvä varmistaa, ettei apuväline lipeä käsistä kesken leikkaamisen.
Katso videolta, kuinka hammaslangan avulla on mahdollista leikata juustosta täydellisiä paloja!
LUE MYÖS: Onko juusto herkkuasi? Kokeile näitä niksejä!
MTV LIFESTYLE