Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Helsinkiläismies hämmentyi Pirkan sulatejuustopaketista: Miten ihmeessä tämä on mahdollista?

Sulatejuusto
Pirkan sulatejuustopaketin tarjoiluehdotus hämmentää. Shutterstock/Ruokakesko
Julkaistu 19.01.2016 08:36
Toimittajan kuva
Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Elintarvikepakkauksissa törmää toisinaan mitä oudompiin tarjoiluehdotuksiin. Mitenköhän tämä helsinkiläismiehen bongaama sulatejuusto pitäisi todellisuudessa syödä?

Kuinka usein sinä nautit levittyvän sulatejuustosi haarukan läpi seivästettynä, maagisesti juustoviipaleeksi muuttuneena? Ainakin Ruokakeskon Pirkka-brändin cheddar-sulatejuusto tulisi tarjoiluehdotuksen perusteella syödä juuri näin.

Sittemmin Helsinkiin muuttanut, alun perin kuopiolainen Samuli Väänänen hämmentyi edellä mainitusta sulatejuustopaketista sen verran, että latasi omalle Facebook-tililleen ihmettelevän päivityksen kuvan kera:

Sulatejuusto Pirkka

Miten sulatejuustolevite saadaan haarukkaan kokonaiseksi juustoviipaleeksi? Siinä haastetta kerrakseen!

– Mites tuo sulatejuuston tarjoiluehdotus oikein...? Liekö Uri Geller ollut tuossa juuston kanssa pelehtimässä, Väänänen hämmästeli Facebookissa.

Uri Geller on israelilainen viihdetaiteilija, joka tunnetaan kyvystään taivutella metalliaterimia katseen tai hipaisun voimalla.

"Jäipä tuote ainakin mieleen"

– Tässä sulatejuustorasiassa tiivistyy jotenkin sympaattisella tavalla kaikenlaisten elintarvikepakkausten tarjoiluehdotusten hämmentävyys. Usein kun niissä ei juuri järkeä tunnu olevan, Väänänen kommentoi Makuja.fi:lle.

Väänänen päätti tällä kertaa jättää tuotteen kaupan hyllylle, sillä tarjoiluehdotus ei ollut miehen mielestä tarpeeksi puhutteleva.

– Tiedä sitten olisiko lähtenyt mukaan, mikäli ehdotus olisi ollut toisenlainen. Vaan jäipä tuote ainakin mieleen, jos ei muuta, mies nauraa.

Oletko sinä törmännyt outoihin tarjoiluehdotuksiin? Vinkkaa meille, nappaa kuva ja lähetä se osoitteeseen makuja(at)mtv.fi.

Katso myös hauska video: Mitä kokikselle tapahtuu, kun siihen sekoittaa maitoa?

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Tuoreimmat aiheesta

Makuja