Oletko jo testannut legendaarisen helsinkiläisen tapasravintolan perunamunakasreseptiä? Tämä ravitseva pottumunakas on täydellistä korona-ajan ruokaa, sillä se valmistuu helposti pakastealtaan hittituotetta hyödyntäen
Kerroimme viime syksynä sittemmin toimintansa lopettaneen helsinkiläisen Kim's Tapas -ravintolan perunamunakkaasta. Vuonna 1996 ovensa avannut legendaarinen helsinkiläinen tapasravintola sai arvovaltaisen asiakkaan, joka kehui paikan espanjalaisen perunamunakkaan maasta taivaisiin.
– Toimittaja sanoi syöneensä maailmalla tuhansia eri munakkaita ja tämä minun munakkaani on maailman parasta, tai yltää ainakin heittämällä kolmen parhaan joukkoon, tapasravintolan omistaja Kim Sundell kertoi MTV:lle syyskuussa.
Kim paljasti tuolloin, että munakkaan salaisuus piilee valmistustavan lisäksi yllättävässä raaka-aineessa. Tuoreiden pottujen sijaan Kim nimittäin käyttää munakkaaseen pakastelaareista tuttua peruna-sipulisekoitusta.
– Pakastetuote on ihan hirveän hyvä. Olen ollut mukana näkemässä, kun näitä perunoita poimitaan. Parin tunnin sisällä tuote on jo pakkasessa, joten pakastettu tuote on itse asiassa monta kertaa tuorempaa kuin kaupassa oleva tuore peruna, Kim perusteli pakasteperunan käyttöä.
Oletko sinä jo testannut Kimin helppoa ja hehkutettua perunamunakasta?