Oletko valmis annokseen, joka yhdistää ranskalaisen klassikkoleivonnaisen ja perinteisen meksikolaisen ruokalajin? Olit tai et, ne ovat nyt täällä!
Tacon ja croissantin yhdistelmä "tacro" saattaa olla seuraavaa suuri juttu, kun puhutaan eri ruokalajeja yhdistelevistä hybridiruoista.
Kuten saatoitkin jo arvata, tacrossa perinteisen taco-kuoren korvaa rapea croissant-tasku, jonka sisään lisätään kanaa, avokadoa, salsaa tai muita meksikovivahteisia täytteitä.
Leipomo myy tacroja aamupalatuotteena
Tämä ruoka on San Franciscossa sijaitsevan Vive Le Tarte -leipomon käsialaa. Tacro on leipomon mukaan aamupalatuote, joka sallii meksikolaisen ruoan ystävien nautiskella tacoista ensimmäisenä aamulla ilman, että se herättää kanssasyöjissä pitkiä katseita.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Vaikka yhdistelmä kuulostaa herkulliselta, se on herättänyt ihmisissä myös huolta. Moni on nimittäin ihmetellyt, kuinkahan sotkuista tämän yhdistelmäruoan syöminen oikein on? Tacroja ei välttämättä kannata ottaa evääksi ainakaan elokuviin.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Tacroja on tällä hetkellä tiettävästi saatavilla vain tästä kyseisestä yhdysaltalaisleipomosta, jossa niiden suosio on ollut räjähdysmäistä. Leipomon mukaan ne myydään aina loppuun muutamassa tunnissa.
On siis hyvinkin mahdollista, että tacrot leviävät pian ihmisten suosioon ympäri maailmaa.
Lähde: Metro
***
0:47