Hittiruoka maksaa alle euron annokselta, jos teet sen itse!
Nyt paistetaan itse tehtyjä pinaattilettuja!
Tuoreessa Halpa vs. kallis -jaksossa maistellaan ja vertaillaan kaupan valmiita pinaattilettuja. Pinaattiletut ovat yksi Suomen suosituimmista valmisruoista vuodesta toiseen.
Katso Halpa vs. kallis -sarjan pinaattilettujen makutesti. Juttu jatkuu videon alla.
Joskus kannattaa kuitenkin kokeilla einesversioiden mikrottamisen sijaan itse tehtyjä pinaattilettuja. Kotitekoisten pinaattilettujen annoshinta on myös kaupan versioita edullisempi.
Keväällä ja alkukesästä kannattaa lättyjen raaka-aineeksi kokeilla pinaatin sijaan ehdottomasti myös nokkosta! Moni mieltää nokkosen pihamaan polttavaksi riesaksi, vaikka todellisuudessa kasvi on monipuolinen terveyspommi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa