Hittiruoka maksaa alle euron annokselta, jos teet sen itse!
Nyt paistetaan itse tehtyjä pinaattilettuja!
Tuoreessa Halpa vs. kallis -jaksossa maistellaan ja vertaillaan kaupan valmiita pinaattilettuja. Pinaattiletut ovat yksi Suomen suosituimmista valmisruoista vuodesta toiseen.
Katso Halpa vs. kallis -sarjan pinaattilettujen makutesti. Juttu jatkuu videon alla.
Joskus kannattaa kuitenkin kokeilla einesversioiden mikrottamisen sijaan itse tehtyjä pinaattilettuja. Kotitekoisten pinaattilettujen annoshinta on myös kaupan versioita edullisempi.
Keväällä ja alkukesästä kannattaa lättyjen raaka-aineeksi kokeilla pinaatin sijaan ehdottomasti myös nokkosta! Moni mieltää nokkosen pihamaan polttavaksi riesaksi, vaikka todellisuudessa kasvi on monipuolinen terveyspommi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa