Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

IL: Jos näet ravintolan listalla tällaista kalaa, kannattaa tilata heti!

Kala
Kokonainen kala on harvinainen näky suomalaisravintoloissa.Shutterstock
Julkaistu 27.01.2017 13:02

MTV LIFESTYLE

Iltalehden ruokasivuston keittiöpäällikkö Risto Mikkola ihmettelee, miksei suomalaisravintoloissa ole tarjolla kokonaista kalaa.

Erilaiset paneroidut kalat sekä fileet ovat tuttu näky suomalaisravintoloiden ruokalistoilta. Kokonaista kalaa sen sijaan on harvemmin tarjolla missään – poikkeuksena  tietysti pienet kalat kuten silakka tai muikku.

Iltalehden ruokasivuston Pippuri.fi:n keittiöpäällikkö Risto Mikkola kehottaa tilaamaan kalan ehdottomasti kokonaisena, jos se vain on mahdollista.

– Silloin kala on todella mehevää ja hyvän makuista, Pippuri.fi:n keittiöpäällikkö Risto Mikkola vinkkaa.

Mikkola arvelee, ettei kokonaista kalaa tarjota esimerkiksi siksi, että suomalaisten joukosta löytyy valitettavan paljon ruokakammoisia ihmisiä.

Lähde: IL/Pippuri.fi

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Tuoreimmat aiheesta

Makuja