Oletko jo syönyt tätä hitiksi noussutta budjettikalaa? "Sopivasti rasvaa ja selkeät ruodot"
Vähemmän tunnettu meribassi on noussut kalaruokailijoiden suosioon.
Kalakauppias Tarmo Veijonen kertoi MTV Uutisten Huomenta Suomi -ohjelmassa yhden kalan olevan nyt erityisen kovassa nosteessa.
– Meribassi on nyt tämän päivän juttu, kertoo Veijonen.
Kalakauppiaan mukaan yksi iso tekijä kalan suosiolle on kilohinta, joka on noin 19 euroa.
– Pienen budjetin ostoksiin se on hyvä.
Tämän lisäksi Veijosen mukaan meribassi on erityisen hyvä grillikala, sillä siinä on kiinteän koostumuksensa lisäksi sopivasti rasvaa ja selkeät ruodot.
– Ne eivät häiritse syömistä, kertoo Veijonen.
Miten kokonainen meribassi valmistetaan helposti herkulliseksi? Katso vinkit ylhäällä olevalta videolta!
Kokeile myös tätä reseptiä: Grillattua meribassia ja juureksia chimichurrilla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa