Oletko jo syönyt tätä hitiksi noussutta budjettikalaa? "Sopivasti rasvaa ja selkeät ruodot"

Kalakauppias näyttää: Näin valmistat kokonaisesta meribassista herkullisen.

Vähemmän tunnettu meribassi on noussut kalaruokailijoiden suosioon.

Kalakauppias Tarmo Veijonen kertoi MTV Uutisten Huomenta Suomi -ohjelmassa yhden kalan olevan nyt erityisen kovassa nosteessa.

– Meribassi on nyt tämän päivän juttu, kertoo Veijonen.

Kalakauppiaan mukaan yksi iso tekijä kalan suosiolle on kilohinta, joka on noin 19 euroa.

– Pienen budjetin ostoksiin se on hyvä.

Tämän lisäksi Veijosen mukaan meribassi on erityisen hyvä grillikala, sillä siinä on kiinteän koostumuksensa lisäksi sopivasti rasvaa ja selkeät ruodot.

– Ne eivät häiritse syömistä, kertoo Veijonen.

Miten kokonainen meribassi valmistetaan helposti herkulliseksi? Katso vinkit ylhäällä olevalta videolta!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.