Oletko jo syönyt tätä hitiksi noussutta budjettikalaa? "Sopivasti rasvaa ja selkeät ruodot"
Vähemmän tunnettu meribassi on noussut kalaruokailijoiden suosioon.
Kalakauppias Tarmo Veijonen kertoi MTV Uutisten Huomenta Suomi -ohjelmassa yhden kalan olevan nyt erityisen kovassa nosteessa.
– Meribassi on nyt tämän päivän juttu, kertoo Veijonen.
Kalakauppiaan mukaan yksi iso tekijä kalan suosiolle on kilohinta, joka on noin 19 euroa.
– Pienen budjetin ostoksiin se on hyvä.
Tämän lisäksi Veijosen mukaan meribassi on erityisen hyvä grillikala, sillä siinä on kiinteän koostumuksensa lisäksi sopivasti rasvaa ja selkeät ruodot.
– Ne eivät häiritse syömistä, kertoo Veijonen.
Miten kokonainen meribassi valmistetaan helposti herkulliseksi? Katso vinkit ylhäällä olevalta videolta!
Kokeile myös tätä reseptiä: Grillattua meribassia ja juureksia chimichurrilla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen