Järjettömän hyvä risotto syntyy kauden parhaasta raaka-aineesta: "Superhyvää!"

Suositusta helsinkiläisravintola BasBasista inspiraationsa saanut veriappelsiinirisotto vie kielen mennessään.

Sivumaku-ruokabloga pitävä Jani Kinnunen vinkkaa herkullisen veriappelsiinirisottoreseptin, jota kannattaa kokeilla. 

– Kun hedelmän makeus ja hapokkuus pyöristetään kermaisen lempeäksi risotoksi, on saavutettu jotain hienoa. Tämä on törkysen hyvää! , Kinnunen lupaa.

Resepti sai inspiraationsa helsinkiläisravintola BasBasista.

– Makua pitää olla paljon, mutta rakenne tulee olla pehmeä eivätkä ikenet saa huutaa. Ratkaisuksi mascarpone ja homma rullasi. Superhyvä risotto kauden loistavasta raaka-aineesta! Ja vinkiksi, parhaat veriappelsiinit ovat sisilialaisia. Itse käytin Moro-lajiketta.

Katso veriappelsiinirisoton resepti Sivumaku-blogista.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat