Ruokabloggarin helppo resepti toteuttaa kaikki toiveet – tätä superherkkua on pakko kokeilla: "Maistuu tilanteessa kuin tilanteessa"
Sivumaku-bloggarin katkaravuilla höystetty enchilada-vuoka on omiaan viikonlopun herkutteluun.
Perinteisesti meksikolaisissa enchilada-resepteissä rullalle käärityt maissitortillat kuorrutetaan ja paistetaan uunissa. Tässä Sivumaku-blogia pitävän Jani Kinnusen reseptissä mutkat on oiottu suoriksi, ja ruokalaji valmistetaan uunin sijaan liedellä.
– Tässä helppo ja herkullinen tortillavuoka, joka maistuu tilanteessa kuin tilanteessa. Vähän kuin pannulla tehty lasagne meksikolaisittain, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
Jos katkaravut eivät maistu, ei hätää. Täytteiden kanssa vain mielikuvitus on rajana.
– Tätä on myös helppo muunnella maun ja jääkaapin sisällön mukaan, Kinnunen lisää.
Enchilada-reseptin löydät Sivumaku-blogista täältä.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku