Sivumaku-bloggarin katkaravuilla höystetty enchilada-vuoka on omiaan viikonlopun herkutteluun.
Perinteisesti meksikolaisissa enchilada-resepteissä rullalle käärityt maissitortillat kuorrutetaan ja paistetaan uunissa. Tässä Sivumaku-blogia pitävän Jani Kinnusen reseptissä mutkat on oiottu suoriksi, ja ruokalaji valmistetaan uunin sijaan liedellä.
– Tässä helppo ja herkullinen tortillavuoka, joka maistuu tilanteessa kuin tilanteessa. Vähän kuin pannulla tehty lasagne meksikolaisittain, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
Jos katkaravut eivät maistu, ei hätää. Täytteiden kanssa vain mielikuvitus on rajana.
– Tätä on myös helppo muunnella maun ja jääkaapin sisällön mukaan, Kinnunen lisää.
Enchilada-reseptin löydät Sivumaku-blogista täältä.
***
3:29