Oletko sinä jo testannut supersuosittua glögi-juustokakkua? Kokeile hittikakun uutta versiota. Reseptin loihti Hellapoliisi Kati Jaakonen.
Glögi-juustokakku eli juustokakku glögikiilteellä nousee joka vuosi yhdeksi Makuja.fi:n suosituimmista resepteistä joulunaikaan. Se ei ole mikään ihme, sillä glögi-juustokakku valmistuu melko vaivattomasti ja yhdistää nerokkaasti suomalaisille rakkaita makuja.
Hellapoliisi Kati Jaakonen valmisti glögi-juustokakun tällä kertaa uuniversiona. Glögikiilteen sijaan kakkuun valmistetaan herkullinen glögikastike.
– Jouluinen juustokakku glögikastikkeella on upea tarjottava. Valmista kakku päivää tai kahta aiemmin jääkaappiin odottamaan herkkuhetkeä. Silloin rakenne ja maku ovat parhaimmillaan. Glögikastike sen sijaan kannattaa valmistaa vähän ennen tarjoilua, Jaakonen vinkkaa.
Kokeile reseptiä: