Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen näyttää, miten valmistetaan suussa sulava puolukka-kinuskijuustokakku. Kakku sopii vaikka joulupöydän kuningattareksi!
Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu superleipuri Amanda Alilonttinen loihti upean puolukka-kinuskijuustokakun, joka on näyttävä ilmestys vaikka joulun jälkiruokapöydässä.
LUE MYÖS: Paras glögijuustokakku – Amandan reseptillä saa täydellisen kiilteen ja valkosuklaatäytteen: "Tämä on ihan idioottivarma tapa tehdä"
– Se on sellainen rouheinen syys-talvikakku porkkanakakkupohjalla. Kakku on mausteinen ja sisältää muun muassa hasselpähkinärouhetta. Täytteessä maistuu kunnolla puolukka ja ihana kaneli-kinuski sopii jouluun hyvin, Amanda kuvailee.
Amandan mukaan kyseessä ei ole mikään "hienostelukakku", vaan tyyliltään juuri sopivan rouhea.