Fox News -sivuston ohjeilla kanansiivet paistuvat grillissä rapsakoiksi ja mehukkaiksi.
Kanansiivet ovat edullista ja helppoa herkkua, joka kypsyy useimmissa kodeissa uunissa. Myös grillissä kanansiivistä saa valmistettua erityisen herkullisia.
Kanansiivet kypsyvät vartissa
Kanansiipiin jätetty nahka suojaa lihaa siten, että ne eivät kuivu kovin helposti. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että siipien päällä ei ole erityisen paljon lihaa, joten ne kypsyvät noin vartissa.
Kanansiipien kohdalla ei tarvitse miettiä myöskään sitä, syntyykö paras lopputulos suoralla vai epäsuoralla lämmöllä – tämäkin siitä syystä, että nahka suojaa lihaa palamiselta. Siipiä kannattaa käännellä grillissä muutamaan otteeseen, kunnes niiden pinta muuttuu kullanruskeaksi ja rapsakaksi.
Siipien marinointikin on erityisen helppoa, sillä vähäinen ja ohut lihakerros siiven luiden päällä maustuu huomattavasti nopeammin kuin esimerkiksi kokonainen filee. Marinadeista kanansiiville sopivat hyvin kaikki perusmarinadit.
Lähde: Fox News