Nakkikeittoon kannattaa lisätä yksi ainesosa: "Ylivoimaista"
Oletko jo testanut keittiömestari Kari Aihisen nakkikeittoa? Yksi ainesosa tekee siitä ylivoimaisen herkullista.
Nakkikeitto on suomalainen klassikkoruoka, joka maistuu yleensä koko perheelle. Herkullinen soppa myös lämmittää, kun ulkona paukkuu pakkanen.
Kokeile kotona: Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
Yksi MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen suosituimmista keittoresepteistä on Kari Aihisen simppeli nakkikeitto. Kape valmisti tätä soppaa muutama vuosi sitten Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.
Kokki on nimennyt soppansa "ylivoimaiseksi nakkikeitoksi", sillä se sisältää yhden tärkenä luottoraaka-aineen. Kapen nakkikeiton makua parantaa joukkoon sujautettu sulatejuusto, jota sopan joukkoon laitetaan puoli pakettia.
– Keitto muuttuu pehmeämmäksi, täyteläisemmäksi ja vähän paksummaksi, Aihinen neuvoi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa vuonna 2020.
Kapen nakkikeitto hurmasi myös ohjelmaan tuolloin osallistuneen pariskunnan.
– Onko tämä taivaallista vai ylivoimaista? Se ilme teidän kasvoilla kun maistoitte sitä (keittoa), maksan siitä ilomielin pari euroa, Aihinen totesi viitaten sulatejuustolisään keitossa.
Nappaa ohje: Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
Katso myös video: Nakkipaketeihin lätkäistään varashälyttimiä kaupoissa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät