Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nakkikeittoon kannattaa lisätä yksi ainesosa: "Ylivoimaista"

nakkikeitto
Kari Aihisen nakkikeitto valmistuu helposti.
Julkaistu 12.01.2024 08:18

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Oletko jo testanut keittiömestari Kari Aihisen nakkikeittoa? Yksi ainesosa tekee siitä ylivoimaisen herkullista.

Nakkikeitto on suomalainen klassikkoruoka, joka maistuu yleensä koko perheelle. Herkullinen soppa myös lämmittää, kun ulkona paukkuu pakkanen.

Kokeile kotona: Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti

Yksi MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen suosituimmista keittoresepteistä on Kari Aihisen simppeli nakkikeitto. Kape valmisti tätä soppaa muutama vuosi sitten Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Lue myös: Samulin nerokas nakkikikka mullistaa nakkien pilkkomisen: "Koira on ihan hajalla, kun ei enää tipu nakinpaloja lattialle"

Kokki on nimennyt soppansa "ylivoimaiseksi nakkikeitoksi", sillä se sisältää yhden tärkenä luottoraaka-aineen. Kapen nakkikeiton makua parantaa joukkoon sujautettu sulatejuusto, jota sopan joukkoon laitetaan puoli pakettia. 

– Keitto muuttuu pehmeämmäksi, täyteläisemmäksi ja vähän paksummaksi, Aihinen neuvoi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa vuonna 2020.

Kapen nakkikeitto hurmasi myös ohjelmaan tuolloin osallistuneen pariskunnan.

– Onko tämä taivaallista vai ylivoimaista? Se ilme teidän kasvoilla kun maistoitte sitä (keittoa), maksan siitä ilomielin pari euroa, Aihinen totesi viitaten sulatejuustolisään keitossa.

Nappaa ohje: Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti

Katso myös video: Nakkipaketeihin lätkäistään varashälyttimiä kaupoissa

2:26imgNäin helsinkiläis-Alepassa ehkäistään myymälävarkauksia.

Tuoreimmat aiheesta

Arkiruoka