Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kari Aihisen perunasalaatti – nyt on helppo ohje, joka kannattaa ottaa talteen!

shutterstock_346454873
Shutterstock
Julkaistu 30.12.2020 09:03

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Perunasalaatti kuuluu monella suomalaisella uudenvuoden herkkuttelupöytään yhdessä nakkien kanssa. Nappaa kokki Kari Aihisen superhyvä ja helppo perunasalaattiresepti. 

Suomalaisten rakastama kokki Kari Aihinen valmisti tätä perunasalaattia Kaappaus keittiössä -ohjelman uusimman kauden ensimmäisessä jaksossa. Kapen perunasalaatissa on pottujen lisäksi muun muassa kanamunaa, dijon-sinppia sekä turkkilaista jogurttia.

Kari Aihisen perunasalaatti

500 g keitettyä perunaa
6 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 rkl Dijon-sinappia
Suolaa
1,5 dl turkkilaista jogurttia
Sitruunamehua

Keitä munat ja perunat ja anna jäähtyä. Sekoita jogurtti, sinappi, suola ja sitruunanmehu yhteen. Maista. Pilko jäähtyneet perunat ja kanamunat ja sekoita kastike joukkoon.

LUE MYÖS: Tarvitseeko perheesi Kapen apua? Hae mukaan Kaappaus keittiössä -ohjelman uudelle tuotantokaudelle!

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka