Kari Aihisen perunasalaatti – nyt on helppo ohje, joka kannattaa ottaa talteen!

shutterstock_346454873
Shutterstock

Perunasalaatti kuuluu monella suomalaisella uudenvuoden herkkuttelupöytään yhdessä nakkien kanssa. Nappaa kokki Kari Aihisen superhyvä ja helppo perunasalaattiresepti. 

Suomalaisten rakastama kokki Kari Aihinen valmisti tätä perunasalaattia Kaappaus keittiössä -ohjelman uusimman kauden ensimmäisessä jaksossa. Kapen perunasalaatissa on pottujen lisäksi muun muassa kanamunaa, dijon-sinppia sekä turkkilaista jogurttia.

Kari Aihisen perunasalaatti

500 g keitettyä perunaa
6 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 rkl Dijon-sinappia
Suolaa
1,5 dl turkkilaista jogurttia
Sitruunamehua

Keitä munat ja perunat ja anna jäähtyä. Sekoita jogurtti, sinappi, suola ja sitruunanmehu yhteen. Maista. Pilko jäähtyneet perunat ja kanamunat ja sekoita kastike joukkoon.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.