Jätä jauhelihat kauppaan – kun olet maistanut Katin makaronilaatikkoa, et muuta kaipaakaan: "Mehevä ja helppotekoinen"

Vegaaninen makaronilaatikko
Kati "Hellapoliisi" Jaakosen vegaaninen makaronilaatikko. MTV

Kati "Hellapoliisi" Jaakosen helppotekoinen makaronilaatikko valmistuu härkiksestä tai nyhtökaurasta. Testaa klassikkoruoan vegaaninen versio!

Makaronilaatikko on monelle suomalaiselle rakas kotiruoka, jota syödään niin kotona, kouluissa kuin työpaikoillakin. Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja Kati Jaakonen loihti tällä kertaa kasvisversion lohturuokien klassikosta.

– Vegaaninen makaronilaatikko on mehevä ja helppotekoinen. Voit käyttää proteiinina nyhtökauraa, härkistä tai muita kasviproteiinivalmisteita, Kati vinkkaa.

Tomaattinen makaronilaatikko saa potkua tacomausteseoksesta ja mehevän lopputuloksen takaa juuston korvikkeena käytettävä kasvirasvaraaste.Tätä herkkua kannattaa testata lihansyöjienkin!

***

Jos kaipaat perinteisempää makaronilaatikkoa, testaa Kari Aihisen Pellinkiläinen makaronilaatikko.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.