Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katjan lihamakaronilaatikossa on yksi ainesosa, joka tekee siitä mielettömän maukasta

2:23img
KATSO MYÖS: Tiesitkö? Näin makaronia valmistetaan suomalaisella pastatehtaalla Raisiossa.
Julkaistu 05.11.2023 17:34

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Maistoimme mielettömän hyvää makaronilaatikkoa, jonka ohjeen haluamme jakaa nyt kaikille kotikokeille.

Makaronipula suomalaisissa ruokakaupoissa on pikku hiljaa hellittämässä, ja monissa kotitalouksissa kokataan taas tuttuun tapaan makaronilaatikkoa. 

Perinteiseen lihamakaronilaatikkoon ei montaa raaka-ainetta tarvita: makaroneilla, munamaidolla, jauhelihalla, sipulilla ja mausteilla pääsee jo pitkälle. 

Jos kuitenkin haluat makaronilaatikostasi astetta parempaa ja ravitsevampaa, kannattaa testata Katjan ohjetta!

Lue myös: Fakta Suomessa myytävästä spagetista voi yllättää

Lihamakaronilaatikko aateloidaan sulatejuustolla

makaronilaatikko sulatejuustolla

Katjan makaronilaatikkoa mehevöittää sulatejuusto.

Raision testikeittiön kokkina työskentelevä Katja Vuorinen kehitteli maukkaan lihamakaronilaatikon todistaakseen, että klassikkoruokalajia saa helposti varioitua. Samalla mukaan ujutetaan myös hieman kasviksia. 

– Makaronilaatikko on arkipäivien klassikko, jonka voi viimeistellä vielä vahvalla sulatejuustolla, tuoreella paprikalla ja kurkkusalaatilla, Katja vinkkaa. 

Sulatejuusto tekee tästä makaronilaatikosta erityisen vastustamatonta. MTV Uutiset pääsi maistamaan Katjan makaronilaatikkoa pastatehdasvierailun yhteydessä ja resepti oli otettava talteen!

Nappaa Katjan resepti: Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko

Lue myös: Lotta löysi varastosta K-kaupan mainoksen vuodelta 2003 – sisältö löi ällikällä

Katso Makuja-sivuston parhaat reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka