Katjan lihamakaronilaatikossa on yksi ainesosa, joka tekee siitä mielettömän maukasta

Tiesitkö? Näin makaronia valmistetaan 2:23 Tiesitkö? Näin makaronia valmistetaan
KATSO MYÖS: Tiesitkö? Näin makaronia valmistetaan suomalaisella pastatehtaalla Raisiossa.

Maistoimme mielettömän hyvää makaronilaatikkoa, jonka ohjeen haluamme jakaa nyt kaikille kotikokeille.

Makaronipula suomalaisissa ruokakaupoissa on pikku hiljaa hellittämässä, ja monissa kotitalouksissa kokataan taas tuttuun tapaan makaronilaatikkoa. 

Perinteiseen lihamakaronilaatikkoon ei montaa raaka-ainetta tarvita: makaroneilla, munamaidolla, jauhelihalla, sipulilla ja mausteilla pääsee jo pitkälle. 

Jos kuitenkin haluat makaronilaatikostasi astetta parempaa ja ravitsevampaa, kannattaa testata Katjan ohjetta!

Lihamakaronilaatikko aateloidaan sulatejuustolla

Raision testikeittiön kokkina työskentelevä Katja Vuorinen kehitteli maukkaan lihamakaronilaatikon todistaakseen, että klassikkoruokalajia saa helposti varioitua. Samalla mukaan ujutetaan myös hieman kasviksia. 

– Makaronilaatikko on arkipäivien klassikko, jonka voi viimeistellä vielä vahvalla sulatejuustolla, tuoreella paprikalla ja kurkkusalaatilla, Katja vinkkaa. 

Sulatejuusto tekee tästä makaronilaatikosta erityisen vastustamatonta. MTV Uutiset pääsi maistamaan Katjan makaronilaatikkoa pastatehdasvierailun yhteydessä ja resepti oli otettava talteen!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.