Katjan lihamakaronilaatikossa on yksi ainesosa, joka tekee siitä mielettömän maukasta
Maistoimme mielettömän hyvää makaronilaatikkoa, jonka ohjeen haluamme jakaa nyt kaikille kotikokeille.
Makaronipula suomalaisissa ruokakaupoissa on pikku hiljaa hellittämässä, ja monissa kotitalouksissa kokataan taas tuttuun tapaan makaronilaatikkoa.
Perinteiseen lihamakaronilaatikkoon ei montaa raaka-ainetta tarvita: makaroneilla, munamaidolla, jauhelihalla, sipulilla ja mausteilla pääsee jo pitkälle.
Jos kuitenkin haluat makaronilaatikostasi astetta parempaa ja ravitsevampaa, kannattaa testata Katjan ohjetta!
Lihamakaronilaatikko aateloidaan sulatejuustolla
Raision testikeittiön kokkina työskentelevä Katja Vuorinen kehitteli maukkaan lihamakaronilaatikon todistaakseen, että klassikkoruokalajia saa helposti varioitua. Samalla mukaan ujutetaan myös hieman kasviksia.
– Makaronilaatikko on arkipäivien klassikko, jonka voi viimeistellä vielä vahvalla sulatejuustolla, tuoreella paprikalla ja kurkkusalaatilla, Katja vinkkaa.
Sulatejuusto tekee tästä makaronilaatikosta erityisen vastustamatonta. MTV Uutiset pääsi maistamaan Katjan makaronilaatikkoa pastatehdasvierailun yhteydessä ja resepti oli otettava talteen!
Nappaa Katjan resepti: Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa