Maistoimme mielettömän hyvää makaronilaatikkoa, jonka ohjeen haluamme jakaa nyt kaikille kotikokeille.
Makaronipula suomalaisissa ruokakaupoissa on pikku hiljaa hellittämässä, ja monissa kotitalouksissa kokataan taas tuttuun tapaan makaronilaatikkoa.
Perinteiseen lihamakaronilaatikkoon ei montaa raaka-ainetta tarvita: makaroneilla, munamaidolla, jauhelihalla, sipulilla ja mausteilla pääsee jo pitkälle.
Jos kuitenkin haluat makaronilaatikostasi astetta parempaa ja ravitsevampaa, kannattaa testata Katjan ohjetta!
Lue myös: Fakta Suomessa myytävästä spagetista voi yllättää
Lihamakaronilaatikko aateloidaan sulatejuustolla
Raision testikeittiön kokkina työskentelevä Katja Vuorinen kehitteli maukkaan lihamakaronilaatikon todistaakseen, että klassikkoruokalajia saa helposti varioitua. Samalla mukaan ujutetaan myös hieman kasviksia.
– Makaronilaatikko on arkipäivien klassikko, jonka voi viimeistellä vielä vahvalla sulatejuustolla, tuoreella paprikalla ja kurkkusalaatilla, Katja vinkkaa.
Sulatejuusto tekee tästä makaronilaatikosta erityisen vastustamatonta. MTV Uutiset pääsi maistamaan Katjan makaronilaatikkoa pastatehdasvierailun yhteydessä ja resepti oli otettava talteen!