- Keitä makaronit runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
- Hienonna sipuli ja paprika.
- Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon kurkkusalaatti ja paprikapalat.
- Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan (noin 2 1/2l).
- Lisää joukkoon paloiteltu sulatejuusto. Sekoita.
- Vispaa munat, maito ja mausteet keskenään.
- Kaada seos vuokaan.
- Kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia.
Makuja
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
Makaronilaatikon saa maukkaammaksi lisäämällä joukkoon esimerkiksi sulatejuustoa. MTV
Julkaistu 03.11.2023 11:03
Sulatejuusto tekee tästä makaronilaatikosta erityisen vastustamatonta. MTV Uutiset pääsi maistamaan testikeittiökokki Katja Vuorisen makaronilaatikkoa pastatehdasvierailun yhteydessä, ja resepti oli otettava talteen!
- Kokonaisvalmistusaika: 60 min
- Aktiivinen aika: 25 min
- Annosmäärä: 4–6 annosta
Ainekset
- 400 g tummaa makaronia
- 1 sipuli
- 1 paprika
- 400 g jauhelihaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 dl kurkkusalaattia
- 250 g voimakasta sulatejuustoa
- 3 munaa
- 1 l maitoa
- 1 tl suolaa
- ½ tl maustepippuria
- 1 tl mustapippuria