Makupari, joka ei petä – Harri Syrjänen vinkkaa keväisen herkkuruoan: "Mun lempparirisotto"
Parsa ja sitruuna ovat kevääseen sopiva makupari. Testaa yhdistelmä tässä Harri Syrjäsen vinkkaamassa risottoreseptissä.
Pääsiäisruokia pohtiessa voi aloittaa kevään tällä herkullisella risotolla. MTV3-kanavan kokkiohjelmistakin tutun Harri Syrjäsen maukkaassa risotossa maistuu keväinen makupari: sitruuna ja parsa. Syrjänen on Instagram-seuraajilleen tuttu yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -resepteistään, eikä tämä risotto tarjoa poikkeusta valmistustapaan.
– Takuu kevään merkki – risotto primavera. Mun lempparirisotto ja tietysti [one] pottina. Nyt on viimeistään aika unohtaa talvi ja siirtyä kevään odotukseen, julistaa Syrjänen Instagram-julkaisussaan.
Nappaa resepti: Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto
Testaa myös:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät