Mikä ihmeen nduja? Myynti kasvanut yli 400 prosenttia – näin teet hittiraaka-aineesta helposti pastan
Oletko sinä jo käyttänyt ndujaa omassa keittiössäsi? Hitiksi noussutta raaka-ainetta voi käyttää helposti erilaisiin ruokiin.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin toukokuun alussa Suomessa edelleen vallitsevasta pizzabuumista. Myyntipäällikkö Nina Paavilainen SOK Marketkaupan ketjuohjauksesta kertoi MTV Uutisille, että tulista salamilevitettä, ndujaa on ollut myynnissä noin vuoden ajan pizzabuumin kuumennuttua. Viimeisen puolen vuoden aikana nduja-tuotteiden myynti on kehittynyt jopa yli 400 prosenttia.
– Tuote on kovassa nosteessa erityisesti napolilaistyyppisten pizzojen suosion myötä, Paavilainen kertoi.
Ndujan myynti on kasvanut voimakkaimmin viimeisen vuoden aikana Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Ndujaa on saatavilla Suomessa useilta eri valmistajilta.
Mitä nduja on ja miten sitä voi käyttää? Katso videolta artikkelin yltä! Mukana myös ohje superhelppoon ndujapastaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"