Näin grillimakkaroihin kannattaa tehdä viillot
Videolla esitellään kolme tapaa tehdä viillot grillimakkaroihin. Testaa nämä!
Grillimakkarat kuuluvat monen suomalaisen kesään ja juhannukseen. MTV Uutisten sivuilla kerrottiin aiemmin suomalaisten ahmivan vuosittain yli 20 miljoonaa kiloa grillimakkaraa.
Makkaroiden grillaamiseen liittyy monenlaisia valmistusniksejä, ja yksi näistä liittyy viiltojen tekemiseen.
Makkara-asiantuntijan mukaan viiltojen tekeminen ei ole mitenkään välttämätöntä, mutta tietyssä tilanteessa siitä voi olla hyötyä: jos laitat grilliin yhtä aikaa monta eri makkaralajiketta, erilaiset viillot auttavat sinua erottamaan makkarat toisistaan.
Miten makkarat sitten kannattaa viillellä? Esittelemme artikkelin yllä olevalla videolla kolme helppoa tapaa tehdä viillot makkaroihin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"