Milloin teit viimeksi pyttipannua? Klassikkoruokalaji aateloidaan tällä kertaa juustoisella kermalla.
Pyttipannu on yksi arkiruokien klassikoista. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin kerrottu tarkemmin ruokalajin historiasta maassamme.
Lue myös: Tiedätkö, mitä pyttipannun nimi oikeasti tarkoittaa? Moni ei ole tätä tajunnut
Koska pyttipannu on käytännössä ruokaa tähteistä, pannulle voi heittää aineksia melko luovalla kädellä. Perinteisesti pyttipannussa käytetään esimerkiksi edellispäivältä yli jääneitä perunoita, makkaraa tai nakkeja ja kananmunaa.
Testaa kermainen pyttipannu
Tässä Hellapoliisi Kati Jaakosen ohjeessa pyttipannu saa vielä lisämakua juustoisesta kermasta.
– Muistatko nostalgiaruoan, kermaisen pyttipannun? Voit tuunata ruokaa tähän päivään ja hyödyntää erilaisia maustettuja ruokakermoja tai lisätä joukkoon kasviksia, Kati vinkkaa.