Parasta, mitä voit perunoista ja nakeista tehdä: "Muistatko nostalgiaruoan?"

Varashälytin nakkipaketissa? Näin helsinkiläis-Alepassa ehkäistään myymälävarkauksia 2:26 Varashälytin nakkipaketissa? Näin helsinkiläis-Alepassa ehkäistään myymälävarkauksia
KATSO MYÖS VIDEO: Varashälytin nakkipaketissa? Näin helsinkiläis-Alepassa ehkäistään myymälävarkauksia

Milloin teit viimeksi pyttipannua? Klassikkoruokalaji aateloidaan tällä kertaa juustoisella kermalla.

Pyttipannu on yksi arkiruokien klassikoista. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin kerrottu tarkemmin ruokalajin historiasta maassamme.

Koska pyttipannu on käytännössä ruokaa tähteistä, pannulle voi heittää aineksia melko luovalla kädellä. Perinteisesti pyttipannussa käytetään esimerkiksi edellispäivältä yli jääneitä perunoita, makkaraa tai nakkeja ja kananmunaa.

Testaa kermainen pyttipannu

Tässä Hellapoliisi Kati Jaakosen ohjeessa pyttipannu saa vielä lisämakua juustoisesta kermasta. 

– Muistatko nostalgiaruoan, kermaisen pyttipannun? Voit tuunata ruokaa tähän päivään ja hyödyntää erilaisia maustettuja ruokakermoja tai lisätä joukkoon kasviksia, Kati vinkkaa.

Nappaa Katin ohje: Kermainen pyttipannu

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!