Parasta, mitä voit perunoista ja nakeista tehdä: "Muistatko nostalgiaruoan?"
Milloin teit viimeksi pyttipannua? Klassikkoruokalaji aateloidaan tällä kertaa juustoisella kermalla.
Pyttipannu on yksi arkiruokien klassikoista. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin kerrottu tarkemmin ruokalajin historiasta maassamme.
Koska pyttipannu on käytännössä ruokaa tähteistä, pannulle voi heittää aineksia melko luovalla kädellä. Perinteisesti pyttipannussa käytetään esimerkiksi edellispäivältä yli jääneitä perunoita, makkaraa tai nakkeja ja kananmunaa.
Testaa kermainen pyttipannu
Tässä Hellapoliisi Kati Jaakosen ohjeessa pyttipannu saa vielä lisämakua juustoisesta kermasta.
– Muistatko nostalgiaruoan, kermaisen pyttipannun? Voit tuunata ruokaa tähän päivään ja hyödyntää erilaisia maustettuja ruokakermoja tai lisätä joukkoon kasviksia, Kati vinkkaa.
Nappaa Katin ohje: Kermainen pyttipannu
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku