Ruokabloggaaja innostui kokeilemaan klassista pastareseptiä, joka vie kielen mennessään.
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan klassisen Pasta Alfredon valmistamista. Sitruunaisen ja kermaisen reseptin toteuttaminen on helppoa, eikä se vie aikaa kuin vartin. Kokeile tätä reseptiä arki-illan iloksi!
– Fettuccine all’Alfredo on roomalainen pastaklassikko, joka valmistuu vartissa. Sen kehitti tarinan mukaan vuonna 1914 roomalainen ravintoloitsija Alfredo Di Lelio miettiessään raskaana olevalle vaimolleen ruokaa, jota ruokahalunsa menettänyt nainen ei voisi vastustaa. Voin, kerman ja parmesaanin killerikombo hoiti homman, Kinnunen kirjoittaa.
Kats Pasta Alfredon resepti täältä!
Tykkää Jani Kinnusen Sivumaku-blogista Facebookissa!
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.