Kokeile jotain uutta maanantai-illan iloksi ja ota testiin intialaisen voikanan resepti!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen valmisti vastikään intialaista voikanaa, joka sopii bloggarin mukaan loistavasti kylmenevien iltojen lämmikkeeksi.
– Butter Chicken on punjabilaisesta keittiöstä kumpuava klassikko, joka kehitettiin Moti Mahal -raflassa Delhissä. Siitä liikkuu paljon erilaisia versioita, mutta perusjuju on mausteisessa jogurttimarinadissa maustunut kana, joka kypsennetään miedossa, tomaattisessa curry-voikastikkeessa, Kinnunen kertoo blogissaan.
– Tuntui suorastaan velvollisuudelta jakaa tämä ilosanoma teillekin. Supermaukas ruoka niin Intian helteisiin kuin Suomen talvipakkasiinkin, Kinnunen hehkuttaa.
Katso intialaisen voikanan resepti täältä.