Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”
Kolealla kesäkelillä maistuu mieltä ja ruumista lämmittävä pataruoka.
Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, että tomaattinen kanapata valkopavuilla on maukas annos puhtainta italialaista keittiötä. Ateria valmistuu helposti ja melko nopeasti ja sopii niin arkeen kuin juhlaan.
Katso resepti:
Italialainen, tomaattinen kanapata valkopavuilla
– Tämä on juuri sellaista Italiaa, johon omat näkemykseni kulminoituvat ja josta ammennan fiiliksiä muihin ruokiin. Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta, Kinnunen kirjoittaa.
Kinnusen mukaan tomaattisen kanapadan kaltaista höystöä pidetään tylsänäkin ruokana, mutta se ei vähennä sen herkullisuutta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa