Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”

sivumaku-kanapata-1
MTV

Kolealla kesäkelillä maistuu mieltä ja ruumista lämmittävä pataruoka.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, että tomaattinen kanapata valkopavuilla on maukas annos puhtainta italialaista keittiötä. Ateria valmistuu helposti ja melko nopeasti ja sopii niin arkeen kuin juhlaan.

– Tämä on juuri sellaista Italiaa, johon omat näkemykseni kulminoituvat ja josta ammennan fiiliksiä muihin ruokiin. Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnusen mukaan tomaattisen kanapadan kaltaista höystöä pidetään tylsänäkin ruokana, mutta se ei vähennä sen herkullisuutta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!