Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen testasi McDonald'sin suosikkihampurilaisen valmistamista kotioloissa. Pieleen meni.
Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen muistelee tuoreessa postauksessaan syöneensä lapsena McDonald'sin suosittuja Filet-O-Fish -kalaburgereita. Jani oppi syömään kalaa kunnolla vasta aikuisiällä, mutta jostain syystä Mäkkärin burgerit maistuivat kuitenkin jo lapsuudessa.
– Yritin tehdä jostain syystä McDonald'sin kalaburgeriklassikkoa, Filet-O-Fishiä, mutta epäonnistuin. Tästä tuli sata kertaa parempi, Kinnunen kirjoittaa.
Burgerista ei tullut Janin mukaan Mäkkärin version makuista, koska raaka-aineet olivat luultavasti hieman erityyppisiä kuin pikaruokaravintolassa.
– Valitettavasti käytin varmaankin liian hyviä raaka-aineita, koska en onnistunut tavoitteessani. Tästä tuli hämmentävän hyvä, Jani kehuu tekelettään.
Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista: Filet-OMG-Fish -kalaburgeri
***
Näin valmistuvat suomalaisten pikaruokaravintoloiden hampurilaissämpylät:
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.