Simppeli pasta, jota sinunkin on kokeiltava: Näin valmistuu Harri Syrjäsen "vihreä hirviö"
Kokki Harri Syrjäsen "vihreä hirviö" valmistuu yhdessä kattilassa.
Televisiosta tuttu kokki Harri Syrjänen on viime viikkoina ilahduttanut Instagram-seuraajiaan erilaisilla one pot -resepteillä. Etäkokkikoulun ruoat valmistuvat helposti ja nopeasti yhdessä kattilassa.
Muun muassa MTV:n Kokkisota-ohjelmassa ilahduttaneen Syrjäsen viimeisin reseptivinkki kantaa nimeä "Green Monster" eli vihreä hirviö.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
Lue myös: Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta valmistuu nopeasti yhdessä kattilassa: "Aivan huikea ja helppo"
Maistuu "törkeän hyvältä"
Vihreän värinsä ruoka saa pinaatista, pak choista sekä korianterista.
Jos korianteri ei maistu, Syrjänen neuvoo kommenteissa laittamaan sitä vain pikkuisen tai jättämään kokonaan pois!
Katso yllä olevalta videolta, kuinka kokki itse valmistaa pastan!
– Mä oon aika saletti, että tää maistuu törkeen hyvältä, Syrjänen ennustaa videolla ennen testimaistoa.
– Mä olin oikeassa, kokki myhäilee tyytyväisenä.
Harri Syrjäsen Green Monster -pasta yhdessä kattilassa
400 g broilerin sisäfileetä
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1,2 l mietoa kanalientä
2–3 rkl soijaa
350 g pastaa
½ tl kuivattua chilirouhetta
2 limeä
80g pussi babypinaattia
1 pak choi
1 avokado
nippu korianteria
1 rkl seesamiöljyä
suolaa
mustapippuria
Ruskista kasarissa tilkassa öljyä broileri lähes kypsäksi punasipulin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota sivuun lautaselle.
Lisää kanaliemi ja soija kasariin, kiehauta. Lisää joukkoon pasta ja keitä 10 minuuttia.
Lisää ruskistetut broileri, punasipuli ja valkosipuli. Mausta chilirouheella ja purista limen mehut joukkoon. Lisää pinaatti, pak choi, pilkottu avocado, sekä korianteria ja seesamiöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"