Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Superkätevä aamupalakikka: Kananmunaa ei tarvitsekaan kuoria!

kananmuna
Shutterstock
Julkaistu 25.03.2016 08:00

MTV LIFESTYLE

Tiesitkö, ettei kananmunaa oikeastaan edes tarvitse kuoria? Voit nimittäin lusikoida sen kuorestaan ja välttää ärsyttävän näpertämisen sormilla. 

Nobiggie.net-sivustolla opastetaan, kuinka kananmunan kuorimisen voi onnistuneesti jättää väliin. Tarvitset vain terävän veitsen sekä lusikan. Aamupalan valmistaminen nopeutuu tällä tekniikalla kätevästi!

Vaihe 1:

kuvakaappaus_nobiggie (1)Nappaa käteesi terävä veitsi ja halkaise kuorellinen kananmuna pituussuunnassa kahtia.Kuvakaappaus: Nobiggie.net

Vaihe 2:

kuvakaappaus_nobiggieTämän jälkeen saatkin kananmunanpuolikkaat kätevästi lusikoitua pois kuorista.Kuvakaappaus: Nobiggie.net

Helppoa, eikö?

Lähde: Nobiggie.net

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Tuoreimmat aiheesta

Makuja