Sivumaku-blogin Jani Kinnunen valmisti tällä kertaa herkullista broileria perulaisittain.
Jos kaipaat hieman vaihtelua arjen broileriruokaresepteihin, kokeile Sivumaku-ruokablogin herkullista reseptiä.
– Raikas ja maukas kanaruoka perulaisin sävyin. Pollo a la Brasa kuuluu Perun suosituimpiin ruokiin. Valmistus on helppoa, mutta marinointiin täytyy varata aikaa kahdesta tunnista yön yli. Sitten vain uuniin ja sillä aikaa kastikeainekset blenderiin, Jani Kinnunen kirjoittaa.
Kinnunen suosittelee hyödyntämään reseptissä kokonaista broileria, mutta myös edulliset broilerinkoivet käyvät.
– Itse rakastan broilerin koipia ja ne ovat valmiita paloja, joten käytin niitä. Ovat myös edullisinta osaa. Paahdetun kanan rapsakka kuori… Love it!