Sivumaku-bloggarin punaviinissä haudutettu paisti sopii erinomaisesti viikonlopun herkkuhetkiin.
Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen punaviinipaisti vie kielen mennessään. Kunhan maltat hauduttaa paistia punaviinissä muutaman tunnin ajan, ruokaan saadaan aivan ainutlaatuista makua ja syvyyttä.
Paisti voidaan valmistaa joko hirven- tai naudanpaistista.
Huono viini ei muutu kattilassa paremmaksi
Kun raaka-aineita on vähän, kannattaa niihin panostaa, blogissa muistutetaan.
Kokeile myös muita Sivumaku-bloggarin reseptejä:
– Halpa ja huono viini ei muutu kattilassa paremmaksi ja pilaa ruoan. Käytä siis padassa sellaista viiniä, jota joisit mieluiten itsekin.
Mieluiten ostat pari pulloa samaa viiniä, joista toisen nautit ruokajuomana, bloggari lisää.
Herkullisen paistin seuraksi käyvät loistavasti niin polenta, uunijuurekset, peruna kuin pastakin. Halutessasi voit nauttia paistia pelkän rapeakuorisen maalaisleivän kera.
Yksinkertaisen herkullisen punaviinipaistin reseptin löydät Sivumaku-blogista.
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.