Henri Alénin tuoreeseen keittokirjaan tutustunut Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen suosittelee valmistamaan Etelä-Amerikasta tuttua herkkua, joka muistuttaa lihapullia.
Papas Rellenas on alunperin chileläisen ja perulaisen keittiön tuotos, jonka resepti löytyy Henri Alénin tuoreesta Vuoden keittokirja -teoksesta. (Readme, 2015) Lihaisat perunakroketit maistuvat lihapullien makuun tottuneille suomalaisille
Bloggaaja Jani Kinnunen kokeili reseptiä ja suosittelee lihapullia muistuttavien suupalojen valmistamista erimerkiksi brunssille.
– Käytännössä kyse on perunamuusin sisään jemmatusta jauhelihaseoksesta, joka pyöräytetään palloksi ja uppopaistetaan pinnaltaan rapsakaksi ja sisältä meheväksi. Täytettä voi muokata oman maun, mielikuvituksen ja jääkaapin sisällön mukaan. Täydellistä sormisyötävää illanistujaisiin tai vaikka brunssille, Kinnunen kirjoittaa.