Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Internetin suosituin kanaresepti taipuu myös lihapulliksi – "samalla saa hyvän tekosyyn ostaa pullon marsalaa"

marsalapullat SIVUMAKU
Lihapullat sopivat nautittaviksi vaikka pastan kanssa. Jani Kinnunen/Sivumaku
Julkaistu 29.06.2018 17:01

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Italialaisesta klassikkoruoasta inspiraationsa saaneet lihapullat sopivat niin arkeen kuin juhlaan, Sivumaku-blogissa kerrotaan. 

Makuja.fi uutisoi reilu vuosi sitten internetin suosituimmasta kanareseptistä, marsala-kanasta, joka on hurmannut ihmiset ympäri maailmaa.

Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen mukaan marsala-kana on pikaruokaa parhaimmillaan, sillä se on helppotekoinen, supernopea ja mielettömän maukas. 

Katso marsala-kanan resepti Sivumaku-blogista.

– Teet ruoan alusta loppuun puolessa tunnissa. Ja siis kotikokin puolituntisessa, ei Jamie Oliverin, Kinnunen toteaa. 

Klassikkoreseptin raaka-aineet lihapullien muodossa

Tämä marsala-viiniä, broileria ja herkkusieniä sisältävä italialainen ruokaklassikko taipuu Kinnusen mukaan helposti myös herkullisiksi lihapulliksi, jotka sopivat nautittavaksi kaikenlaisten perunaruokien, pastan tai vaikkapa riisin kumppanina.

Näiden lihapullien valmistamista kannattaa harkita herkullisuuden lisäksi myös erään toisen syyn vuoksi. 

– Samalla saa hyvän tekosyyn ostaa pullon marsalaa, joka toimii loistavasti aterian jälkkärilasillisena, Kinnunen vinkkaa.

Katso herkullisten marsala-kanapullien resepti Sivumaku-blogista.

***

3:54img

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku