Täydellisen munakokkelin koostumus on pehmeä, mehevä ja jopa hieman rasvainen. Tästä klassikkoherkusta saa kuitenkin pienellä muutoksella aikaan taivaallista.
Jokaisella on oma tapansa valmistaa ”täydellistä” munakokkelia, mutta paljastamme yksinkertaisen aineksen, jolla siitä saa tehtyä vielä parempaa: juusto!
1. Miksi juusto?
Juusto saa munakokkelista aikaan mehevän ja kermaisen. Juuston käyttämisessä täytyy olla kuitenkin tarkkana.
2. Miten juustoa käytetään munakokkelin joukossa?
Kananmunat paistuvat nopeasti pannulla, joten juusto kannattaa raastaa mahdollisimman pieneksi ennen sen lisäämistä joukkoon. 1–2 teelusikallista juustoraastetta riittää herkullisen lopputuloksen saamiseksi.
3. Millaista juustoa kannattaa lisätä joukkoon?
Parmesaani, ricotta ja pecorino sopivat erinomaisesti munakokkelin joukkoon. Joukkoon ei kannata lisätä mietoja juustoja, sillä yksi juuston tarkoitus on lisätä munakokkelin makua.
4. Missä vaiheessa juusto lisätään?
Juustoa ei kannata lisätä raakojen munien joukkoon, vaan vasta puolessa välissä paistamista, kun kananmunat ovat alkaneet hieman jähmettyä.
Lähde: Foxnews.com