Testasimme kikan: Keitettyjä kananmunia ei tarvitse kuoria lainkaan
Niin sanotut kuorimisvapaat kananmunat ovat innostaneet kotikokkeja sosiaalisessa mediassa jo pidemmän aikaa. Testasimme kikan itse.
Kuorien kynsiminen irti keitetyistä kananmunista on joskus turhauttavaa puuhaa. Kuorimiseen on toki olemassa erilaisia hommaa helpottavia tekniikoita.
Mutta entä jos keitettyjä kananmunia ei tarvitsisi kuoria ollenkaan? Se on periaatteessa mahdollista valmistusmenetelmää vaihtamalla.
Testasimme niksin niin sanottuihin kuorimisvapaisiin kananmuniin. Tällä tekniikalla valmistat kerralla isomman määrän keitettyjä kananmunia esimerkiksi salaattia varten.
Katso jutun yllä olevalta videolta, miten homma toimii!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku