Testasimme superhelpon ja nopean kanareseptin: "Niin hyvää, että taju lähtee"

Vuohenjuustokanapasta
Vuohenjuusto-kanapastaa. MTV

Jos etsit helppoa arkiruokaa broilerista, tämä vuohenjuusto-kanapasta kannattaa ottaa testiin.

Kun nälkä yllättää ja hellan ääressä ei huvita hääräillä tuntikausia, pastaruoat ovat usein vastaus ongelmaan. Testasimme helpon vuohenjuustokastikkeen, joka maistuu pastan ja kanan kaverina. 

Syntisen hyvä ja kermainen vuohenjuustokastike valmistuu supernopeasti kattilassa. Keitä kastikkeen seuraksi tuorepastaa ja paista oheen broilerin rintafileitä ja vuohenjuusto-kanapasta on valmista! Voit tarjoilla broilerinfileet erikseen tai pilkkoa ne kastikkeen joukkoon.

– Niin hyvää, että taju lähtee, toimituksesta huokaillaan. 

Helppo vuohenjuusto-kanapasta

4 broilerin rintafileetä
suolaa

2,5 dl ruokakermaa (tai kuohukermaa)
200 g vuohenjuustoa
½ tl mustapippuria 

Lisäksi:
Tuorepastaa
(Rucolaa)

Paista broilerinfileet pannulla ja mausta suolalla. 

Kuumenna kattilassa kerma. Lisää joukkoon vuohenjuusto ja kuumenna sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. Mausta pippurilla. Pilko halutessasi broilerinfileet kastikkeen joukkoon.

Keitä kattilassa tuorepasta. Tarjoile pasta vuohenjuustokastikkeen ja paistettujen broilerinfileiden kanssa. Viimeistele annokset halutessasi rucolalla. 

***

Näin teet itse tuorepastaa:

Näin teet itse tuorepastaa 1:00

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.