Broilerin rintafileiden mureuttamiseen kannattaa testata hapanmaitotuotteita.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin vinkattu, miten grillatusta broilerista saa erityisen mehukasta. Grillikokkien mukaan taatusti mehevän lopputuloksen saa grillaamalla esikypsennettyjä broilerin koipireisiä.
Myös broilerin rintafileistä voi saada kotona paistinpannulla astetta mehukkaampia, muistuttaa ruokasivusto The Kitchn. Kuivaa kanaa ei halua kukaa syödä, joten tämä vinkki kannattaa painaa mieleen.
– Kun olet maustanut broilerin, levitä ruokalusikallinen tai kaksi smetanaa tai ranskankermaa rintafileisiin ja marinoi niitä hetki ennen paistamista, ruokatoimittaja Cory Fernandez vinkkaa.
Lue myös: Tiesitkö? Näin helposti saat varmasti meheviä broilerin rintafileitä – Emman vinkkiä kannattaa kokeilla
"Broilerista tuli kaiken kaikkiaan mahtavaa"
Toimittaja testasi TikTokissa kiertäneen broilerivinkin itse ja totesi sen erittäin toimivaksi.
– Broilerista tuli kaiken kaikkiaan mahtavaa. Se ei ollut kumimaista tai kuivaa. Parasta oli, että smetana lisäsi mukavan happamuuden. Kana oli myös täyteläisen makuista, Fernandez kuvailee.
Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.
Broilerin marinoiminen hapanmaitotuotteilla ei suinkaan ole mikään uusi keksintö. Esimerkiksi intialaisessa keittiössä tandoorikana laitetaan mausteiden ja jogurtin kanssa marinadiin.
– Luulen että ranskankerma tai jogurtti, tai niiden yhdistelmä, on hyvä lisä melkein mille tahansa ruoalle, jossa broileria paistetaan.
Lue myös: Nannan perheen salainen resepti edulliseen uunibroileriin: "Viisi minuuttia valmistelua ja uuni hoitaa loput"
Lue myös: Elämäsi parasta broileria – takuuvarma keino mehevään grillikanaan: "Ei voi oikein epäonnistua"
Lähde: The Kitchn