Etsitkö viikonlopulle helppoa reseptiä? Testaa Sivumaku-blogin herkullinen chorizoannos.
Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen keksi jääkaappinsa aineksista herkullisen ruokalajin, jonka valmistamiseen meni vain pieni hetki.
Katso resepti: Chorizoa ja hummusta – helppoa ja herkullista
– On aina upeaa löytää ruokia, joissa helppous ei vähennä tippaakaan makua, kunhan raaka-aineet ovat laadukkaita. Kaapissa oli Sausages Finlandin raaka-chorizoa ja purkki valmista hummusta. Syntyi upea makukokemus, joka toimii niin pääruokana kuin osana meze-pöytää, Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.
Bloggaaja suosittelee valmistamaan hummuksen itse. Jos aika on kortilla, kaupasta löytyy kuitenkin varteenotettavia valmisvaihtoehtojakin.
– Vegebuumin myötä kaupasta löytyy jo laadukkaita valmishummustahnoja, jotka toimivat tässä hyvin. Sieltä löytyy myös huonoja versioita, joten ole valmis hiukan panostamaan, Kinnunen vinkkaa.